Nieuw Jasje

gepost in Mijn Belevenissen | 1

Hij zag er niet meer uit, die website van mij. Grote stukken waren gedegenereerd naar het Engels, er zaten soms ineens dikke witlijnen tussen de regels, en de mogelijkheid tot reageren was zomaar afgesloten. Dus heb ik een week aan een stuk heel hard gewerkt, en alle recepten en artikels handmatig (want zo houd je de beste controle) in een ander jasje gestoken. Dat geldt ook voor de reeds geleverde commentaren: die heb ik met knippen en plakken bij het juiste artikel gezet. Ik heb er - om helemaal correct te blijven  - ook de datum van commentaar bijgezet. Tikfouten werden en passant ook verbeterd.

Er zijn al een paar recepten meer dan bij de vorige versie en hopelijk komen er nog meer. Vanaf volgend jaar is het namelijk ceintuur. Ik heb me al maanden niet meer gewogen, maar ik begin een aardig buikje te krijgen en mijn jeans beginnen ook superstrak te zitten. Oorzaken: drank, snoep en de hele dag op mijn luie achterste zitten. Ik voer dus wat ik preek slecht uit 🙂 En na 5 jaar zal dat minimaagje ook wel zijn uitgegroeid tot een midimaagje.

Bovendien heb ik een tijdlang (terug) gerookt (foei!!!) en ben daar op 1 januari weer mee gestopt. Daar word ik ook altijd dikker van

Mijn echtgenoot heeft intussen teveel suiker en cholesterol en wil daar wat aan doen. Dus heb ik afgesproken in 2018 terug echt slank te gaan koken. Nu nog even de feestdagen doorstaan.

Ik moet hier enkel mijn gewichtstabel nog toevoegen (de zogenaamde kilo-meter) zodat je een idee krijgt hoeveel je het eerste jaar afvalt. En daarna is deze site weer compleet.

Een Reactie

  1. Bryan Wong
    | Beantwoorden

    De website ziet er heel goed uit! Er staat heel veel nuttige info en recepten die er zeer goed uit zien en smaken. Ik ben benieuwd wat voor nieuws er in 2018 bij komt.

Laat een Reactie Achter

1 × twee =