Een andere Operatie

gepost in Mijn Belevenissen | 0

Op 3 december 2012 ben ik bij de gynaecoloog geweest, want ik had weer eens onverklaarbare bloedingen. Volgens hem ook weer omdat ik te dik was.

Oestrogenen hebben een belangrijke functie bij de opbouw van het baarmoederslijmvlies samen met het andere vrouwelijke hormoon progesteron. Door een te groot overgewicht worden in het vet van de buikwand oestrogene hormonen aangemaakt en hoe dikker een vrouw is, hoe meer hormonen ze maakt. Door dit verstoorde evenwicht bestaat de kans dat het baarmoederslijmvlies zich gaat veranderen in een kwaadaardige woekering, in kanker. HOERA!!!

Echografie wees uit dat ik een verdikte baarmoederwand had waar iets op groeide. HOEZEE!!!

Ik had meteen voor 12 december een afspraak vast in Sint Vincentius, alwaar onder algemene verdoving een curettage zou worden uitgevoerd. JOEPIE!!!

En de dag erna had ik een afspraak met dokter V. om de definitieve datum van die andere operatie vast te leggen. MILJAARDEMILLIEGRIJS!!!

Laat een Reactie Achter

15 + twee =