De Diepvriezer, mijn beste Vriend

gepost in Mijn Belevenissen | 2

anaf het ogenblik dat ik volle vloeistoffen moest drinken, en merkte dat ik maar een kleuterkopje soep kon binnenkrijgen, realiseerde ik me dat de diepvriezer voortaan mijn beste vriend was. Dus heb ik een heleboel (een stuk of 20!) hele kleine diepvriesbakjes gekocht, zodat ik voortaan mijn soepen en restjes eten in een mooi, individueel portie kan invriezen.

 

Hele kleine en iets grotere potjes. Op de achtergrond proteïnepoeder (chocolade!), zoetstof en een klein karton melk

Toen ik mijn eerste gepureerde soep maakte (pompoensoep), waren ze meteen van dienst!

 

2 Reacties

 1. Josy
  | Beantwoorden

  9 maart 2015 om 00:00

  Bedankt voor deze toffe site! Graag zou ik willen weten hoe u het nu stelt…anno 2015? Dit daar ik binnenkort dezelfde ingreep onderga en er nog maar weinig info terug te vinden is omtrent deze operatie na lange tijd
  Bedankt alvast!

  • DeeBee
   | Beantwoorden

   14 maart 2015 om 21:40

   Dag Josy,

   Bedankt, ik stel het goed. Ik zit nu aan “een vast gewicht” dat tussen de 56 en de 58 kg schommelt. Al mijn kwaaltjes zijn verdwenen en mijn bloedwaarden zijn schitterend (iedere 6 maanden ga ik op controle bij mijn chirurg, de laatste keer was verleden week donderdag).

   Eén klein nadeel: ik zal waarschijnlijk voor de rest van mijn leven zuurremmers moeten slikken of naar de chirurg luisteren en een kleine operatie ondergaan (ik zit met een maaghernia – nieuw kwaaltje). Voor de rest niets dan winst: kan weer uren aan een stuk door de stad flaneren, fietsen is nog nooit zo gemakkelijk geweest, ik kan bijna alles eten – maar heb al snel genoeg zodat ik toch niet dikker word.

   Groetjes,

   DeeBee

Laat een Reactie Achter

twee × drie =